Voordelen van energie vergelijken

Energie vergelijken kan u tot €300 per jaar besparen. Op de hoogte zijn van de prijs van elektriciteit kan u op weg helpen naar de goedkoopste energieleverancier. Deze voordelen van energie vergelijken maken het nog aantrekkelijker.

1. Energie vergelijken is makkelijk

U vult uw gegevens in op Levver.be en binnen een paar seconden weet u wat de goedkoopste leverancier is die bij uw situatie past. Handmatig alle websites van energieleveranciers afgaan is niet nodig en scheelt bovendien veel tijd.

2. Direct overstappen

Nadat u een goed aanbod heeft gevonden, kunt u direct overstappen naar de goedkoopste energieleverancier. Het kost u slechts een paar minuten werk en wij regelen uw overstap. Bij het overstappen neemt uw nieuwe energieleverancier contact op met uw oude leverancier dus daar hoeft u niks voor te doen.

3. Aanbod op maat

U kunt invoeren welke soort meter u heeft, welke looptijd u wenst, welk tariefsoort u wenst en of u groene of grijze stroom prefereert. Deze keuzes zorgen ervoor dat u een aanbod op maat ontvangt. Niet alleen wordt de goedkoopste energieleverancier getoond, ook de goedkoopste producten van de leveranciers worden getoond. Dat maakt het aanbod nog overzichtelijker.

4. Aantrekkelijke kortingen

Op Levver.be staan kortingen die u op de websites van de energieleveranciers vaak niet terugvindt. Overstappen via onze website betekent dus dat u in één overzicht ziet wat de prijzen van de energieleveranciers zijn en daarin zijn alle kortingstarieven al meegenomen.

5. Onafhankelijk aanbod

Levver.be is een onafhankelijke energievergelijker. Dat betekent dat het aanbod dat wij tonen eerlijk is. De energieleveranciers die bovenin de vergelijker komen te staan, zijn ook echt het goedkoopst.

6. Wij zijn betrouwbaar

Naast het eerlijke aanbod en het gemak dat Levver.be u geeft, is energie vergelijken via onze vergelijker ook betrouwbaar. Heeft u een nieuw energiecontract afgesloten en bedenkt u zich binnen veertien dagen? Dan kunt u zonder problemen het energiecontract annuleren. U heeft namelijk recht op de wettelijke bedenktijd van veertien dagen.

Lees alles over een slim gebruik van apparaten en hoe energie besparen in huis u geld kan opleveren, of keer terug naar de pagina over energie besparen.

Terug naar de pagina over energie besparen

Copyright © 2024 Energieleveranciers.be Naar boven