Energie besparen is geld besparen

Iedere inwoner van België verbruikt energie en daarom is energie besparen voor iedereen mogelijk. Hoe efficiënter u met de apparaten in huis omgaat, hoe meer energie en dus geld u kunt besparen. Vooral met de verwarming kunt u veel geld besparen.

Geld besparen met de verwarming

Een van de zaken waarmee u veel geld kunt besparen, is de verwarming. Het is zonde als de energie die het kost om uw huis te verwarmen, verloren zou gaan. Deuren dichtdoen, tochtstrips aanbrengen en uw ketel vervangen door een moderne hr-ketel met een goed energielabel, kan veel opleveren. Daarnaast kunt u het beste de verwarming op vijftien graden zetten wanneer u gaat slapen en overdag wanneer u niet thuis bent. Probeer daarnaast de temperatuur in huis zo laag mogelijk te houden. Elke graad kan al een aanzienlijke besparing opleveren. Misschien voelt het wat minder comfortabel aan het in het begin, maar op den duur zult u eraan wennen.

Energie vergelijken

Met energie vergelijken kunt u €300 per jaar aan energie besparen. Selecteer uw voorkeuren, bekijk de goedkoopste energieleverancier die past bij uw situatie en stap direct over. Lees de voordelen van energie vergelijken met Levver.be. Energie vergelijken = geld besparen.

Slim gebruik van apparaten

Bent u op de hoogte van de apparaten bij u thuis? Weet u welke apparaten er permanent in het stopcontact zitten en heeft u een idee of de apparaten passen bij uw huishouden? Wanneer u weet wat uw apparaten verbruiken, kunt u energie en dus geld besparen. Bekijk de tips voor een slim gebruik van apparaten.

Energie besparen in huis

Een huis isoleren, zonnepanelen op het dak leggen en oude apparaten vervangen door nieuwere en energiezuinigere apparaten. Er zijn genoeg dingen waarmee u energie kunt besparen. Van grote aanpassingen tot kleine subtiele wijzigingen in uw energieverbruik. Lees meer over hoe u op een makkelijke manier kunt energie besparen in huis.

Copyright © 2024 Energieleveranciers.be Naar boven