Eneco

Eneco levert 100% duurzame energie tegen een betaalbare prijs. Als u een Eneco contract afsluit, ontvangt u energie die door Belgische zon en wind opgewekt. Daardoor zijn ze minder afhankelijk van buitenlandse energieproducenten. Het bedrijf is aangesloten bij het WWF-programma Climate Savers, dat als doel heeft de CO2-uitstoot van het deelnemende bedrijf te verminderen. U kunt ook bij Eneco terecht voor zonnepanelen of een zonneboiler.

Waarom voor Eneco kiezen?

Wij gaan écht voor groene energie: samen met onze klanten investeren we in 100% Belgische elektriciteit opgewekt uit zon uit en wind. Je krijgt eerste hulp bij energiebesparing: bij ons vind je slimme oplossingen en advies op maat om jouw energiefactuur te verlagen. We leggen onze klanten graag in de watten: vanaf drie maanden klant krijg je gratis de Comfort Bonus, een straf bijstandspakket met diensten om je te ontzorgen wanneer het echt telt.

Wind- en zonne-energie

Wind is de belangrijkste bron van energie bij Eneco. Het bedrijf heeft op dit moment 85 windmolens die verspreid zijn over vijftien parken. Daarnaast bezit de leverancier 126.000 zonnepanelen en 113 zonnesites. Met zonne- en windenergie worden zo’n 160.000 gezinnen van groene elektriciteit voorzien.

Zonnepanelen kopen

Bij Eneco kunt u ook zonnepanelen kopen, zodat u uw eigen groene stroom kunt opwekken. Zonne-energie zorgt niet alleen voor een lagere CO2-uitstoot maar bespaart u geld op uw energierekening. Bij Eneco kunt u fotovoltaïsche zonnepanelen kopen. Volgens de energieleverancier is de terugverdientijd van de zonnepanelen tussen de 7 en 8 jaar kennen en rendement van 5% op 15 jaar.

Zonneboiler kopen

Ook een zonneboiler kopen kan bij Eneco. Een zonneboiler zet energie uit de zon op een duurzame manier om in warm water. Dit water kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld de verwarming, het douchen of het verwarmen van een zwembad. De boiler zorgt voor een reductie van CO2 en draagt dus bij aan een schoner milieu. Daarnaast is het kopen van een zonneboiler volgens Eneco niet heel duur en zorgen ze voor een hoog rendement, waardoor de terugverdientijd erg interessant is.

Thuisbatterij van de toekomst

Er wordt druk gesleuteld aan de realisatie van de Tesla Powerwall. Dat is een thuisbatterij waarop u in de toekomst uw eigen energie kunt opslaan. Dat betekent dat u overdag de energie kunt sparen die u ’s avonds kunt gebruiken. Daarnaast heeft u met de Testa Powerwall uw eigen back-up zodat u tijdens een stroomstoring niet zonder stroom komt te zitten. Op de website van Eneco kunt u zich inschrijven op de wachtlijst.

eneco

Contactgegevens Eneco

Telefoon
015 25 66 66
Bereikbaarheid
Ma/vrij 08.00-18.00 uur
Email

Tarieven vergelijken

Bekijk hier de beste aanbiedingen van deze leverancier. U kunt ook van alle energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en maak een vergelijking en begin met besparen op uw factuur.

Copyright © 2024 Energieleveranciers.be Naar boven