Lampiris

Lampiris levert 100% groene elektriciteit en aardgas, afkomstig uit België. Het bedrijf kiest voor lokale productie van groene elektriciteit, dicht bij de plaats waar de energie verbruikt gaat worden. Daarnaast steunt het bedrijf projecten die gericht zijn op duurzame energiebronnen. U kunt naast een Lampiris contract voor elektriciteit en gas, ook een slimme thermostaat aanschaffen, waarmee u inzicht krijgt in uw energieverbruik.

Slimme thermostaat van Lampiris

Klanten van Lampiris kunnen met korting een slimme thermostaat Nest aanschaffen. Deze thermostaat geeft inzicht in uw energieverbruik zodat u zelf energie kunt besparen. Daarnaast onthoudt Nest de temperaturen die u eerder hebt ingesteld en programmeert hij deze zelf in. Het apparaat kan zelf automatisch de verwarming lager aanzetten wanneer hij detecteert dat er niemand in huis is. Daarnaast kunt u op afstand de temperatuur instellen, en geeft het apparaat aan wanneer u energie bespaart. Lees meer over de voordelen van de slimme thermostaat.

Pelletketel

Bij Lampiris kunt u ook terecht voor de aanschaf van een pelletketel. Een pelletkachel is een kachel met hoog rendement die automatisch werkt. Deze ketel werkt met pellets, gecomprimeerde stukjes hout met een hoge verbrandingswaarde. Deze grondstof is in grote hoeveelheden beschikbaar als afvalproduct van de houtverwerkende industrie, in de vorm van schaafhout of zaagsel. Deze pellets zijn ook te bestellen via de website van Limpiris.

Ketelonderhoud

Voor het onderhoud van uw verwarmingsketel kunt u terecht bij Lampiris. Zij verzorgen op aanvraag de controle van uw ketel op aardgas of ketel op stookolie. Daarbij wordt er gekeken naar de algemene goede werking, maar bijvoorbeeld ook de veiligheidssystemen, de waterdichtheid en de het expansievat. Ook kunt u bij Lampiris terecht voor de reiniging van uw ketel, vervanging van de sproeier bij een verwarmingsketel op stookolie en een officieel attest waarbij er wordt gekeken of uw ketel nog aan de wettelijk vastgestelde eisen voldoet.

Het bedrijf

Lampiris is in 2003 opgericht en biedt naast groene energie, ook ondersteuning aan het duurzame beheer van energiebronnen. Zij steunen verschillende initiatieven gericht op duurzaamheid en aan de hand van vijf waarden tonen zij hun maatschappelijke betrokkenheid: Groen, Intelligent, Lokaal, Transparant en Persoonlijk. Het bedrijf telt 350 medewerkers en heeft meer dan 800.000 klanten.

Contactgegevens Lampiris

Telefoon

011-494948

Bereikbaarheid

Ma/vrij 08.00 – 19.00 uur

Email

Tarieven vergelijken

Bekijk hier de beste aanbiedingen van deze leverancier. U kunt ook van alle energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en maak een vergelijking en begin met besparen op uw factuur.

Copyright © 2024 Energieleveranciers.be Naar boven