Luminus

Luminus is een groene energieproducent en heeft zelf elektriciteitscentrales op aardgas, windmolenparken en waterkrachtcentrales in België in bezit. Behalve voor elektriciteit en aardgas kunt u bij Luminus ook terecht voor de plaatsing en onderhoud van een ketel, service bij schade en een slimme meter. Ook kunt u zonnepanelen kopen bij Luminus. Een Luminus contract kunt u ook bij Energieleveranciers.be aanvragen.

5-sterrenservice

Luminus kreeg van energieregulator VREG 5 sterren uitgereikt doordat het aantal klachten per 5000 klanten lager dan drie is. Daarnaast heeft Luminus een check-upfunctie, waarbij u op de hoogte wordt gebracht van de hoogte van uw energieverbruik.

Slimme thermostaat van Luminus

Ook de slimme thermostaat helpt u met energie besparen, zelfs wanneer u niet thuis bent. Deze thermostaat zorgt ervoor dat uw energieverbruik wordt afgestemd op het energieprofiel van uw woning. Er wordt daarbij rekening gehouden met de isolatiegraad van uw woning en de buitentemperatuur. Door middel van een handige app kunt u via uw telefoon of laptop de verwarming thuis regelen.

Zonnepanelen kopen

Luminus biedt in samenwerking met het bedrijf Leenen zonnepanelen aan. Met zonnepanelen kunt u niet alleen uw eigen duurzame energie produceren, maar ook geld besparen. Wanneer u zonnepanelen koopt bij Luminus, wordt de volledige administratie en de installatie u uit handen genomen. Lees meer voordelen over zonnepanelen. Daarnaast heeft Lumunius een telefoonnummer beschikbaar gesteld om vragen over zonnepanelen te beantwoorden en voor het melden van eventuele schade.

Het bedrijf

Energieleverancier Luminus is een merk en handelsnaam van Luminus. Het bedrijf heeft 1.7 miljoen particuliere en zakelijke klanten in België. Door eigen productie en door middel van strategische samenwerkingsverbanden kan het zowel de particulieren, alsook de zelfstandigen, KMO’s en grote ondernemingen van elektriciteit en gas voorzien.

Kerncijfers Luminus

Luminus Kerncijfers

 

Luminus

Contactgegevens Luminus

Telefoon
078-150210
Online chat
Bereikbaarheid
Ma/vrij 08.00 – 18.00 uur
Email

Tarieven vergelijken

Bekijk hier de beste aanbiedingen van deze leverancier. U kunt ook van alle energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en maak een vergelijking en begin met besparen op uw factuur.

Copyright © 2024 Energieleveranciers.be Naar boven