Wase Wind

Wase Wind is een energieleverancier die naast het leveren van energie, klanten als mede-eigenaar van de installaties laat optreden. Net als bij energieleverancier Ecopower, maakt Wase Wind zich sterk voor een groener energieverbruik.

Duurzame activiteiten

Wase Wind heeft verschillende activiteiten waarmee de leverancier zich inzet voor het verbeteren van de huidige energieproductie. Zo geeft het bedrijf financiële steun aan windparken, maakt het mensen ervan bewust zuiniger met energie om te springen en wil het mensen laten kennismaken met windenergie. Het hoofddoel daarbij is het leveren van 100% duurzame windenergie aan klanten, oftewel coöperanten.

Aandelen kopen

Om gebruik te kunnen maken van de energie van Wase Wind, moet men lid worden. Daarvoor kunt u een aandeel kopen. Een voordeel daarvan is dat u weet waar de stroom vandaan komt die u thuis krijgt. Ook is het mogelijk windturbines te bezoeken.

Kleine regio

Wase Wind is actief in een kleine regio. Zelf zegt de leverancier namelijk dat de stroom die wordt opgewekt door een bepaalde windmolen, het beste zo dicht mogelijk in de buurt gebruikt kan worden.

Het bedrijf

Wase Wind steunt een aantal windparken en levert 100% zuivere windstroom aan haar klanten. De visie van het bedrijf is zorgzaam omgaan met mens en milieu.

wase wind

Contactgegevens Wase Wind

Telefoon

03 7071901

Bereikbaarheid

Ma/vrij 09.00 – 17.00

Email

Copyright © 2024 Energieleveranciers.be Naar boven