Ecopower

Bij energieleverancier Ecopower kunnen klanten groene energie afnemen van de installaties die ze zelf bezitten in de vorm van aandelen. Speerpunten van Ecopower is het inzetten op energiebesparing, hernieuwbare energie en duurzaam ondernemen. Ook kunnen klanten bij Ecopower terecht voor briketten en pellets.

Aandelen nemen

Om klant te worden van Ecopower moet een klant eerst coöperant worden. Als coöperant wordt u mede-eigenaar van installaties doordat u aandelen koopt. Een voordeel hiervan is dat de energie die u thuis ontvangt, afkomstig is van een installatie die u beheert. Dat kunnen wind- of zonne-installaties zijn. U weet dus precies waar de stroom van afkomstig is. De klanten van Ecopower zijn samen eigenaar van windturbines, zonnepanelen, kleine waterkracht en een pelletsfabriek.

Het bedrijf

Ecopower bezit zo’n twintig installaties in België. Het bedrijf wil toewerken naar 100% hernieuwbare energie. Daarnaast maakt de leverancier zich sterk voor samenwerking tussen coöperaties. De klanten van Ecopower werken samen met andere hernieuwbare-energiecoöperaties. Achterliggende doel is de economie in een andere vorm te gieten.

ecopower

Contactgegevens Ecopower

Telefoon

03 2873779

Bereikbaarheid

Ma/vrij 09.00 – 17.00

Email

Copyright © 2023 Energieleveranciers.be Naar boven