Watz

Energieleverancier Watz levert energie die is opgewekt in België. Wanneer u een Watz contract afsluit, ontvangt u groene stroom. Het bedrijf levert energie voor zowel particulieren als KMO’s. Watz is in heel Vlaanderen actief en dat geldt voor zowel elektriciteit als aardgas.

Duidelijk tarief bij Watz

Klanten van Watz kunnen wat betreft elektriciteit alleen kiezen voor een vaste energieprijs die vaststaat voor twaalf maanden. Voor aardgas geldt een andere regeling. Het tarief voor gas wordt per kwartaal berekend. Het aardgastarief is variabel en volgt de prijzen van de markt. Elk kwartaal hoort u van Watz de nieuwe eenheidsprijs.

Besparingstips

Op de website van Watz kunt u besparingstips vinden die per kamer zijn ingedeeld. Aan de hand van een infographic kunt u zien hoe u kunt besparen op bijvoorbeeld uw was, de badkamer of verwarming. Bekijk ook onze eigen tips voorenergie besparen.

watz

Contactgegevens Watz

Telefoon

014-960690

Bereikbaarheid

Ma/vrij 09.00 – 12.00 en tussen 14.00 – 17.00 uur

Email

Tarieven vergelijken

Bekijk hier de beste aanbiedingen van deze leverancier. U kunt ook van alle energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en maak een vergelijking en begin met besparen op uw factuur.

Copyright © 2024 Energieleveranciers.be Naar boven