Blog

Via energievergelijker overstappen of bij de energieleverancier?

Via energievergelijker overstappen of bij de energieleverancier?

Loopt binnenkort uw energiecontract af of verhuist u? Hét moment om te kiezen voor een nieuwe energieleverancier! Maar hoe kunt u het best alle energieleveranciers met elkaar vergelijken? En wat is het voordeel om via onze energievergelijker op zoek te gaan naar een energieleverancier? Wij zetten de voordelen van het online vergelijken voor u op een rij:

In één oogopslag overzicht van alle energieleveranciers

Alle energieleveranciers bieden verschillende producten aan, zoals contracten met variabele energieprijzen en prijzen die vast zijn voor bijvoorbeeld een jaar. Onze energievergelijker zoekt voor u enkel de leveranciers die energie aanbieden in uw gemeente en sorteert deze van goedkoop naar duurst.  U kunt daarbij selecteren of u liever variabele of vaste prijzen heeft, de gewenste looptijd van uw contract en of u liever groene of grijze stroom heeft.

Om dit te zoeken bij alle energieleveranciers individueel en deze vervolgens te vergelijken is een klus die u zeker meer tijd kost dan de minuut met onze vergelijker.

Gratis service en overstap

Bij Energieleveranciers.be helpen wij graag onze klanten met alle vragen over overstappen en nog veel meer energie gerelateerde vragen. Als gevolg raden 94% van onze klanten ons aan bij de Feedbackcompany. Een score waar wij heel erg trots op zijn. Het overstappen via onze vergelijker is overigens geheel gratis én onafhankelijk.

Gebruik maken van eenmalige promoties

De energieleveranciers bieden maandelijks verschillende promoties aan om ervoor te zorgen dat zij als goedkoopste bovenaan de lijst staan van energieleveranciers. Deze promoties zijn uniek en worden niet getoond op bijvoorbeeld de overheid gerelateerde vergelijkingswebsites. Juist deze promoties maakt het interessant om telkens aan het einde van uw contract om over te stappen naar een nieuwe leverancier en te profiteren van deze eenmalige kortingen.

De energievergelijker service bij einde looptijd contract

Onze klantenservice houdt precies bij wanneer uw contract afloopt zodra u via onze vergelijker bent overgestapt. Vlak voor de einddatum van het contract zullen wij u een email sturen waarin u meteen een overzicht krijgt van de energieleverancier die op dat moment het goedkoopst is. Mocht u deze email overigens liever niet willen? Geen probleem stuur ons een berichtje en wij zullen u hier niet voor contacteren.

Snel overstappen

Start met energieleveranciers vergelijken en vindt uw gemeente de voor u beste energieleverancier. De daadwerkelijke overstap zal u maar een paar minuten kosten. Omdat u niet alle gegevens bij de energieleverancier zelf hoeft in te vullen, maar enkel de strikt noodzakelijke gegevens bij onze website. Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat uw overstap volledige door ons in orde wordt gemaakt. Heeft u daarna nog vragen? Graag ontvangen wij van u een bericht. Zodat wij voor u het antwoord als nodig bij de energieleveranciers gaan navragen.

Copyright © 2023 Energieleveranciers.be Naar boven