Blog

Waarop moet u letten bij een nieuw energiecontract?

Waarop moet u letten bij een nieuw energiecontract?

U zit al jarenlang comfortabel bij dezelfde energieleverancier. Maar weet u zeker dat de andere energieleveranciers niet goedkoper zijn? Wij helpen u graag op weg om de belangrijkste zaken op een rij te zetten tijdens uw zoektocht voor het beste energiecontract.

Een goed energiecontract vinden

Er is zoveel aanbod van energieleveranciers, dat het soms moeilijk is om door de bomen het bos te zien. Waarop moet je letten? Hoe weet je of een goedkope leverancier ook een goede klantenservice heeft? De prijzen zijn complex, omdat ze uit veel meer bestaan dan enkel de kWh prijs. En is het eigenlijk niet comfortabel om bij een vertrouwde leverancier te blijven?

Maar overstappen kan wel honderden euro’s besparen en dat is de moeite waard. Helemaal wanneer het administratieve gedeelte deels door ons wordt gedaan. Wij zorgen ervoor dat uw overstap correct aan de nieuwe leverancier wordt doorgegeven.

Mocht u tegen vragen aanlopen dan kunt u onze klantenservice altijd contacteren en wij zullen u binnen een werkdag verder helpen en als nodig voor u contact opnemen met de oude of nieuwe energieleverancier.

Onze service houdt niet op na de overstap. Wij zullen u tijdig aan het einde van uw contract verwittigen als er een goedkopere energieleverancier voor u is waarnaar u op dat moment weer beter kunt overstappen.

Keuzes in de zoektocht

Onze simulator geeft u binnen enkele seconden de goedkoopste energieleverancier weer, door het ingeven van uw postcode, uw huidige leverancier en als mogelijk uw exacte verbruik.

Maar u kunt met de zoekfilter in de resultaten eventueel nog meer zaken aanduiden die voor u van belang zijn: zoals groene of grijze stroom, contractlooptijden, variabele of vaste prijzen en ook het zoeken met of zonder kortingen.

Mocht u toch twijfelen of u er goed aandoet om over te stappen naar de goedkoopste leverancier. Aarzelt u niet om uw vragen aan ons door te sturen. Zodat wij u kunnen adviseren of de overstap daadwerkelijk een goede keuze is. U kunt ons ook altijd uw energiefactuur toesturen en dan zullen wij voor u zoeken naar de beste energieleverancier.

 

 

Copyright © 2023 Energieleveranciers.be Naar boven