Energieprijzen vergelijken

  • Bespaar en verlaag uw energiefactuur
  • Laagste prijsgarantie
  • Goedkoper dan groepsaankopen
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
svg
Postcode
kWh Enkel dag
kWh Dag
kWh Nacht
kWh Excl Nacht
kWh m3 Gas
Meter type Selecteer uw type meter: enkel dag, dag & nacht, dag & exclusief nacht of dag & nacht & exclusief nachttarief.
Zonnepanelen? Heeft u zonnepanelen? Klik de knop voor een vergelijking incl. alle kosten voor teruglevering (prosumententarief).
Uw vermogen Geef hier het vermogen in van uw omvormer(s) in kW (bijv 5.5 kW). De kosten per jaar vindt u terug onder details bij Nettarieven -> Prosumententarief. kVA
Uw teruglevering Injectie is de kWh die u terugsteekt op het net, omdat u ze zelf niet direct kan verbruiken. Voor deze overtollige energie zal u een terugleververgoeding krijgen, het injectietarief.
Injectie Injectie dag kWh
Injectie nacht kWh

Energieprijzen vergelijken

Een van de meest belangrijke redenen voor de energieprijzen vergelijken is het verlagen van uw gas of elektriciteitsrekening. Vandaag de dag verandert de energiemarkt dagelijks en dus valt er voor u als consument genoeg te besparen. Hoe kunt u zorgen voor een zo hoog mogelijke besparing? Wij geven u twee tips voor energieprijzen vergelijken met Energieleveranciers.be.

  • Vergelijk energieprijzen met én zonder kortingen. Zo kunt u nagaan of u volgend jaar opnieuw gaat overstappen, of beter bij dezelfde energieleverancier kunt blijven omdat deze de beste prijzen levert;
  • Bekijk de manier van betaling. Door te kiezen voor automatische afschrijving en een factuur via email kunt u al snel tientallen euro’s besparen;

Voordelen van energie vergelijken

Aan de hand van deze tips kunt u zelf bepalen of u volgend jaar wilt overstappen en naar welke energieleverancier u het beste kunt overstappen. Daarnaast zorgt het kopen van zonnepanelen op lange termijn voor een besparing. Er moet een investering gedaan worden, maar daarvan zult u op den duur profiteren. Op internet is tegenwoordig veel informatie te vinden met tips om energie te besparen op uw verbruik van energie.


Energieprijzen vergelijken: thuis vanaf de bank

Dankzij de ontwikkeling van vergelijkingssites als Energieleveranciers.be kunt u nu in alle comfort thuis op de bank energieprijzen vergelijken en daarmee flink besparen op uw energierekening. Met de supersnelle en meest eenvoudige energievergelijker van België kunt u met één klik de laagste energieprijzen vergelijken voor elektriciteit en gas.

Persoonlijke vergelijking

Energieleveranciers vergelijken gaat simpel en snel. De filtermogelijkheid in onze vergelijker zorgt ervoor dat u een resultaat op maat ontvangt. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven hoeveel personen er in huis wonen, welke meter u heeft en of u alleen gas of stroom vergelijken wilt, of allebei. Met één klik heeft u een overzicht van de goedkoopste energieleverancier in uw postcodegebied en de geldende promoties van de dag. Meer informatie over hoe het werkt, vindt u op de pagina over energie vergelijken.

Energieprijzen veranderen elke dag

Met de steeds veranderende prijzen van energieleveranciers worden tarieven maandelijks aangepast door leveranciers, zelfs voor vaste contracten. Het gebruik van een vergelijkingssite als Energieleveranciers.be is daarom vandaag de dag niet meer weg te denken als u een serieuze besparing wilt realiseren met energieprijzen vergelijken. De energievergelijker van Energieleveranciers.be is altijd up-to-date, zodat u de nieuwste energie-aanbiedingen en welkomstpremies ziet. Vergelijk de energieprijzen en bespaar honderden euro´s.

Energieprijzen verschillen per regio

Energieprijzen verschillen per gebied en daarom verschilt ook het aanbod per gebied. Elk gebied heeft een bepaalde netbeheerder welke mogelijk voor u verandert. U kunt dus niet veranderen van netbeheerder, maar wel van energieleverancier. Netbeheerders hanteren hun eigen prijzen. Het kan daarom zijn dat de energieprijzen in uw nieuwe woonplaats een stukje hoger of lager liggen dan in uw vorige woonplaats. Daarom is het des te belangrijker energieprijzen te vergelijken, zodat u zoveel mogelijk kunt besparen. Gaat u verhuizen en wilt u meer weten over het overstappen van energieleverancier? Lees meer informatie over verhuizen en overstappen.

Ook energieprijzen vergelijken?

Wilt u ook geld besparen en overgaan naar een andere energieleverancier?

Goedkoopste energieleverancier

Copyright © 2024 Energieleveranciers.be Naar boven