Elektriciteit vergelijken

  • Bespaar en verlaag uw energiefactuur
  • Laagste prijsgarantie
  • Goedkoper dan groepsaankopen
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
svg
Postcode
kWh Enkel dag
kWh Dag
kWh Nacht
kWh Excl Nacht
kWh m3 Gas
Meter type Selecteer uw type meter: enkel dag, dag & nacht, dag & exclusief nacht of dag & nacht & exclusief nachttarief.
Zonnepanelen? Heeft u zonnepanelen? Klik de knop voor een vergelijking incl. alle kosten voor teruglevering (prosumententarief).
Uw vermogen Geef hier het vermogen in van uw omvormer(s) in kW (bijv 5.5 kW). De kosten per jaar vindt u terug onder details bij Nettarieven -> Prosumententarief. kVA
Uw teruglevering Injectie is de kWh die u terugsteekt op het net, omdat u ze zelf niet direct kan verbruiken. Voor deze overtollige energie zal u een terugleververgoeding krijgen, het injectietarief.
Injectie Injectie dag kWh
Injectie nacht kWh

Elektriciteit vergelijken

Wenst u ook te besparen op uw factuur voor elektriciteit? Op Levver.be kunt u eenvoudig alle prijzen van elektriciteit vergelijken.

Geef uw postcode in boven in de onze calculator en u krijgt u een complete lijst van de tarieven van alle elektriciteit leveranciers in België. De goedkoopste leverancier staat standaard bovenaan bij elektriciteit vergelijken.

elektriciteit vergelijken

Elektriciteit vergelijken doet men vooral voor de beste. U wilt toch ook de goedkoopste elektriciteit van de beste leverancier. In de resultatenlijst van onze energiesimulator vindt u boven aan de altijd de goedkoopste energieleverancier voor uw persoonlijke situatie.

Op het moment dat wij voor u de prijzen van energie vergelijken houden wij altijd rekening met uw situatie. Om deze reden is het beste om vooraf een aantal gegevens in te geven, zoals uw postcode, het aantal gezinsleden en uw type meter.

De totaalprijs in de resultatenlijst is opgebouwd uit de kosten voor de nettarieven en de taksen voor de levering van elektriciteit en eventueel gas.

Energieprijzen vergelijken

U kunt kiezen voor energieprijzen vergelijken van zowel elektriciteit als gas. Elektriciteit vergelijken op Levver.be is eenvoudig en betrouwbaar en kost maar een paar minuten van uw tijd. Aanvullend kunt u flink geld besparen door te veranderen naar de goedkoopste energieleverancier.

Elektriciteit vergelijken biedt daarom veel voordeel. Vul in de calculator uw postcode in begin direct met het vergelijken van energieprijzen!

Verfijn uw vergelijk met zoekfilters

Nog beter elektriciteit vergelijken met zoekfilters

Bij het elektriciteit vergelijken kunt u de resultaten van uw zoekopdracht verder verfijnen. Zo kunt u nog beter de tarieven van elektriciteit vergelijken. De resultaten van uw zoekopdracht verfijnt u door in de resultatenlijst het zoekfilter te gebruiken. Zodra u een filter hebt gekozen, ziet u direct een aangepast overzicht. Hierbij geldt ook dat de goedkoopste leverancier voor uw situatie bovenaan komt te staan.

Elektriciteit vergelijken

Elektriciteit vergelijken en zien hoeveel u kunt besparen?

U kunt op deze pagina meteen alle prijzen van energie vergelijken. Zodra u uw gegevens hebt ingevuld ziet u meteen het overzicht met de prijzen van alle energieleveranciers in België. Zo krijgt u meteen te zien wat u daadwerkelijk kunt gaan besparen.

Overstappen voor elektriciteit

Veranderen van leverancier voor elektriciteit

Hebt u een leverancier gevonden die voordeliger is dan uw huidige leverancier of wellicht beter bij uw persoonlijke situatie past, dan kunt u via onze website gratis gebruik maken van de aanbieding van de andere energieleverancier. Dit is 100% betrouwbaar en veilig omdat u direct met de leveranciers uw aanvraag regelt.

Copyright © 2024 Energieleveranciers.be Naar boven