OCTA+

OCTA+ is de enige leverancier in België die brandstof, mazout, elektriciteit en aardgas levert. Naast het leveren van elektriciteit en gas voor particulieren is OCTA+ in het bezit van bijna 200 tankstations.

Energie en tanken ineen

Wanneer u een OCTA+ contract afsluit kunt u ook kiezen voor een tankpas voor brandstof tegen een goedkoper tarief, waarmee u bij 850 tankstations in België kunt tanken. Ook kunt u hierbij gebruikmaken van een kortingstarief voor Mazout+. Daarbij kunt u bovendien sparen voor energiepunten, die u kunt omwisselen voor extra kortingen, mooie geschenken of een compensatie van uw CO2-uitstoot.

Het bedrijf

Energieleverancier OCTA+ bestaat al 130 jaar en is door fusies en overname uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke verdeler van aardolieproducten in België. Het bedrijf zegt zelf aantrekkelijke prijzen te kunnen aanbieden doordat het kiest uit verschillende producenten.

Contactgegevens OCTA+

Telefoon

028-510151

Whatsapp

047-1802324

Email

Tarieven vergelijken

Bekijk hier de beste aanbiedingen van deze leverancier. U kunt ook van alle energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en maak een vergelijking en begin met besparen op uw factuur.

Copyright © 2024 Energieleveranciers.be Naar boven