Mega

Mega is een energieleverancier van 100% groene elektriciteit. Het bedrijf vindt dat een leverancier zich moet focussen op de hoofdmissie: elektriciteit en aardgas leveren voor de laagste prijs op een correcte en eenvoudige manier. Mega biedt verschillende aardgas/ en elektriciteitsproducten aan in Wallonië, Brussel en Vlaanderen.

Groothandelsprijs

De strategie van Mega is het verkopen van energie voor een groothandelsprijs via internet. Zelf zeggen ze voor goedkopere prijzen te zorgen door minder gulzige marges en geoptimaliseerde functioneringskosten. Een Mega contract kunt u ook op Levver.be afsluiten.

Online gegevens checken

Op de website van Mega heeft u inzicht in uw verbruik. U kunt uw facturen inzien en kunt uw contracten opvragen. Gaat u verhuizen? Ook dat kunt u online regelen, net als het verlagen van het voorschotbedrag van uw facturen.

Het bedrijf

Het bedrijf heeft vijf kernwaarden, te weten duurzaam goedkoper, het zijn van een Belgische onderneming, dynamisch en tot uw dienst zijn, een groene onderneming en onafhankelijk en transparant zijn.

mega

Contactgegevens Mega

Telefoon

042-424781

Bereikbaarheid

Ma/vrij 08.00 – 19.00 uur

Email

Tarieven vergelijken

Bekijk hier de beste aanbiedingen van deze leverancier. U kunt ook van alle energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en maak een vergelijking en begin met besparen op uw factuur.

Copyright © 2024 Energieleveranciers.be Naar boven