Energieleveranciers vergelijken

  • Bespaar en verlaag uw energiefactuur
  • Laagste prijsgarantie
  • Goedkoper dan groepsaankopen
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
svg
Elektriciteit ???
Gas ???
Energieverbruik berekenen

Energieverbruik berekenen

Veel mensen vragen zich af waarom het nodig is om hun energieverbruik te berekenen, en waarvoor dat nodig is.

Het antwoord is simpel. Het uitrekenen van uw energieverbruik is gemakkelijk en als je dit weet kan je een gedetailleerde vergelijking maken tussen de verschillende leveranciers en daarmee de beste en goedkoopste keuze maken.

Bereken uw energieverbruik en maak de vergelijking

Als je bijvoorbeeld een vergelijking maakt tussen de elektriciteitsproducenten via deze website, krijg je een veel betere vergelijking die persoonlijk voor jou is. Als je dit niet weet, krijg je alleen maar een berekening die gebaseerd is op standaardwaarden.


Jouw verbruik is, zoals eerder vermeld, makkelijk te berekenen. Op deze website kan je een uitgebreid formulier vinden dat je moet invullen en daardoor krijg je de beste berekening van uw energieverbruik. Je kan jouw verbruik ook per apparaat zelf uitrekenen.

Je vermenigvuldigt het aantal uren dat het apparaat per dag in gebruik is met het aantal dagen dat je het apparaat gebruikt. Dit vermenigvuldig je met het vermogen van jouw  toestel, uitgedrukt in watt. Het bedrag wat hieruit komt, deel je door 1000 (dit om het aantal watt om te zetten naar kilowatt). Zo heeft heb je het aantal kWh uitgerekend van jouw apparaat.

energieleveranciers vergelijken

 

Ook goedkope energie?

Door energie te vergelijken kunt u jaarlijks honderden euro’s besparen. Wilt u ook profiteren van de goedkoopste energieprijzen? Door uw persoonlijke gegevens in te vullen, kunt u de prijzen van leveranciers met elkaar vergelijken. Heeft een energiefactuur bij de hand? Dan is het overstappen binnen vijf minuten geregeld!

Energie vergelijken

Copyright © 2020 Energieleveranciers.be Naar boven