Energieleveranciers vergelijken

  • Bespaar en verlaag uw energiefactuur
  • Laagste prijsgarantie
  • Goedkoper dan groepsaankopen
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
svg
Postcode
kWh Enkel dag
kWh Dag
kWh Nacht
kWh Excl Nacht
kWh m3 Gas
Meter type Selecteer uw type meter: enkel dag, dag & nacht, dag & exclusief nacht of dag & nacht & exclusief nachttarief.
Zonnepanelen? Heeft u zonnepanelen? Klik de knop voor een vergelijking incl. alle kosten voor teruglevering (prosumententarief).
Uw vermogen Geef hier het vermogen in van uw omvormer(s) in kW (bijv 5.5 kW). De kosten per jaar vindt u terug onder details bij Nettarieven -> Prosumententarief. kVA
Uw teruglevering Injectie is de kWh die u terugsteekt op het net, omdat u ze zelf niet direct kan verbruiken. Voor deze overtollige energie zal u een terugleververgoeding krijgen, het injectietarief.
Injectie Injectie dag kWh
Injectie nacht kWh

Energieleveranciers vergelijken en flink besparen

Dat we energieleveranciers vergelijken, heeft ervoor gezorgd dat we ons meer dan ooit bewust zijn van de kosten van het gebruik van energie. Volgens de VREG zijn er in 2017 alleen al weer 514.846 al de overstap naar een andere energieleverancier.


Vergelijk ook energieleveranciers en bespaar honderden euro’s

Als u nog zoals velen jaarlijks overstapt, laat u honderden euro’s liggen. Ook u kunt besparen met energieleveranciers vergelijken. Door energieleveranciers te vergelijken en over te stappen, kunt u gemiddeld al snel tot €314,- per jaar besparen. Om alle aanbiedingen voor uw situate te bekijken, maakt u eenvoudig een prijsbereking door hierboven uw postcode in te geven.

In Vlaanderen wisselen jaarlijks al meer dan  514.846 huishoudens van energieleverancier. Daarmee bespaart één huishouden gemiddeld € 314,-

leverancierwissels elektricitiet 2020

In de groeiende vraag naar goedkope en duurzame energie biedt een website onze prijsvergelijker u de mogelijkheid om online alle bestaande energieleveranciers te vergelijken die een rol spelen sinds het vrijgeven van de energiemarkt door de overheid.

Lagere prijzen door vergelijken energieleveranciers

De overheid heeft namelijk door het vrijgeven van de energiemarkt de energieleveranciers de mogelijkheid gegeven om met elkaar te concurreren op prijs met instandhouding van kwaliteit. Door middel van deze concurrentie kunt u als consument profiteren van verschillende aanbiedingen door kritisch energieleveranciers te vergelijken op basis van uw persoonlijke behoeften.

Energie vergelijken is makkelijk en betrouwbaar

Wij maken geen onderscheid in energieleveranciers, waardoor we een eerlijke vergelijking tonen. Ook maken we geen onderscheid in aanbiedingen, zodat u zeker weet dat u een compleet overzicht heeft. Wel kunt u zelf filteren op soorten stroom, tariefsoort en looptijd. Afhankelijk van uw zoekopdracht worden de bijpassende aanbiedingen getoond. Daarnaast bespaart energie vergelijken u geld én tijd:

  • Binnen een paar seconden rekenen wij het goedkoopste energietarief voor u uit;
  • Aan de hand van uw postcode krijgt u een tarief op maat;
  • Filter op uw wensen voor een passend advies;
  • Een onafhankelijke en realistische inzage in de complete energiemarkt.

De beste deals van energieleveranciers

De goedkoopste energieleveranciers komen bovenaan in de energievergelijker te staan, zodat u direct een overzicht heeft van het aanbod. Veel energieleveranciers bieden via onze vergelijker goede deals aan die niet direct beschikbaar zijn op de website van de energievergelijker zelf. Met de welkomstpremies en scherpe actieprijzen kunt u flink besparen op uw energierekening.

Zo zijn er combinatieaanbiedingen van energieleveranciers die zowel elektriciteit als gas kunnen leveren waarbij u een aantrekkelijke combinatiekorting kunt krijgen. Met energie vergelijken en het kiezen voor de goedkoopste energieleverancier, kunt u vele euro’s besparen.

Energieprijzen verschillen binnen een postcodegebied

De prijzen van energieleveranciers verschillen niet alleen per postcodegebied. Ook binnen dezelfde postcodegebieden kunnen de prijzen van energieleveranciers sterk verschillen. Zo kan de meest voordelige leverancier voor enkel dagtarief duurder uitvallen voor iemand met een tweevoudige meter. Het verbruiksgedrag van iedere consument is zeer verschillend.

Houd daarom altijd uw energiefactuur bij de hand als u een vergelijking van energieleveranciers op onze website doet. Mocht u niet direct uw factuur bij de hand hebben, dan berekenen wij voor u het gemiddeld verbruik op basis van het aantal personen in uw woning. Door simpelweg te vergelijken met uw persoonlijke gegevens kunt u de beste aanbiedingen en de meest voordelige energieleverancier vinden.

Transportkosten en heffingen

Door naast uw postcode enkele basisgegevens in te geven zoals het aantal personen, zoeken wij voor u de beste prijzen en leveranciers op basis van het gemiddelde verbruik. Onze vergelijkingscalculator geeft u ook direct details van de prijsopbouw weer in kWh en wat dit betekent voor de kosten voor transport en heffingen in uw regio. Op deze manier kunt u een inschatting maken van de verwachte kosten per jaar en direct zien of overstappen leidt tot een besparing in vergelijking met uw huidige energiefactuur.

Copyright © 2024 Energieleveranciers.be Naar boven