Energie 2030

Energieleverancier Energie 2030 is leverancier en producent van 100% duurzame en groene stroom. Het doel van de leverancier is het bevorderen van hernieuwbare energiebronnen op lange termijn. Naast het afnemen van energie kunnen klanten ook een aandeel kopen bij Energie 2030.

Aandelen kopen

Door aandelen te kopen kan de leverancier verschillende activiteiten uitvoeren. Daarover vindt u meer informatie op hun website. Een voordeel van het kopen van aandelen is dat u volgens de energieleverancier korting krijgt op de jaarlijkse vaste vergoeding.

Energie besparen

Doel van Energie 2030 is het aanmoedigen van energie besparingen en energie te produceren met respect voor het milieu. Daarvoor financiert, exploiteert en bouwt de energieleverancier installaties waarmee het gebruikmaken van duurzame energie mogelijk is, of waarmee zoveel mogelijk rekening kan worden gehouden met het milieu.

Het bedrijf

De energieleverancier is in 2001 opgericht door leden van de Vereniging Energie 2030 SCRL, die al bestaat sinds 1995. De missie van het bedrijf is een positief verschil te creëren in de energiesector. Het bedrijf steunt kleine elektriciteitsproducenten van duurzame energie. Door samen te werken zegt het bedrijf energie duurzaam, maatschappelijk en verwantwoord te maken.

energie2030

Contactgegevens Energie 2030

Telefoon

09030 2030

Bereikbaarheid

Ma/vrij 09.00 – 17.00

Email

Contactformulier

Tarieven vergelijken

Bekijk hier de beste aanbiedingen van deze leverancier. U kunt ook van alle energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en maak een vergelijking en begin met besparen op uw factuur.

Copyright © 2024 Energieleveranciers.be Naar boven