Comfort Energy

Energieleverancier Comfort Energy biedt vier soorten mazout en elektriciteit en gas. U kunt kiezen uit twee soorten pakketten voor elektriciteit en gas. Comfort energy levert 100% groene stroom. Een Comfort Energy contract kunt u ook via Levver.be aanvragen.

Groene stroom van Comfort Energy

Het bedrijft koopt energie aan die op basis van hernieuwbare energiebronnen, zoals wind, water, biomassa en zon is geproduceerd. Federale en regionale regulatoren zoals CREG en VREG, ontvangen certificaten van Comfort Energy zodat groene stroom gegarandeerd kan worden.

Mazouttank

Wanneer u voor de verwarming van uw woning een stookolietank gebruikt, moet u deze regelmatig laten checken. Er gelden namelijk belangrijke verplichtingen voor het onderhoud van de tank. Bij Comfort Energy kunt u terecht voor een tankkeuring voor zowel bovengrondse als ondergrondse tanks. Daarbij wordt er onder meer gekeken naar de aanwezigheid van slib en water, wordt het lekdetectiesysteem gecontroleerd indien dat aanwezig is en ontvangt u een conformiteitsattest die u nodig heeft voor de verzekering. Naast het onderhoud kunt u bij energieleverancier Comfort Energy ook terecht voor een nieuwe mazouttank.

Aanleveren van mazout

Comfort Energy levert mazout aan klanten die dat wensen, zodat u nooit zonder komt te zitten. Bestellen kan alleen indien u een vastgesteld minimaal verbruik heeft of uw tank aan een bepaalde grootte voldoet. U vindt daarover meer informatie op de website van Comfort Energy.

Het bedrijf

Comfort Energy is al veertig jaar de grootste verdeler van mazout in België en telt zo’n 250.000 klanten van mazout.

comfort energy

Contactgegevens Comfort Energy

Telefoon

0800-24200

Adres

Email

Tarieven vergelijken

Bekijk hier de beste aanbiedingen van deze leverancier. U kunt ook van alle energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en maak een vergelijking en begin met besparen op uw factuur.

Copyright © 2024 Energieleveranciers.be Naar boven