Aspiravi

Aspiravi biedt groene en lokale energie in Vlaanderen. Naast het afnemen van energie is het ook mogelijk aandelen te kopen en zo mee te investeren in de projecten van Aspiravi.

Groene activiteiten

Aspiravi Energy heeft als doel duurzaam te zijn in alle aspecten. Naast het investeren in duurzame projecten, ondersteunt het bedrijf goede doelen.

Aandelen kopen

In samenwerking met Limburg wind cvba biedt het bedrijf de mogelijkheid tot het kopen van aandelen. Hiervan worden vijftien windturbines in drie windmolenpark gerealiseerd. Een voordeel van aandelen kopen is dat u zelf een steentje kunt bijdragen aan groene energie. Daarnaast kunnen aandeelhouders van voordelige tarieven genieten.

Het bedrijf

Aspiravi is onderdeel van de Aspiravi Holding NV. Aspiravi ontwikkelt, investeert en realiseert projecten voor het produceren van groene energie. Daarbij gaat het om een windenergieprojecten en biomassacentrale in België en de Noordzee maar ook in het buitenland. Volgens de website van het bedrijf zijn 96 Belgische gemeenten aandeelhouders in de vier holdings van Aspiravi.

aspiravi energy

Contactgegevens Aspiravi

Telefoon

011/63.60.43

Bereikbaarheid

Ma/vrij 09:00 – 17:00

Email

Tarieven vergelijken

Bekijk hier de beste aanbiedingen van deze leverancier. U kunt ook van alle energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en maak een vergelijking en begin met besparen op uw factuur.

Copyright © 2024 Energieleveranciers.be Naar boven