Antargaz

Antargaz is een leverancier van aardgas, gastanks en gasflessen. Een Antargaz contract kan door particulieren en bedrijven in heel België worden afgesloten.

Aardgas van Antargaz

De prijs die u bij deze energieleverancier voor gas betaalt, is variabel. Het bedrijf zelf zegt een van de goedkoopste energieleveranciers van de Belgische markt te zijn. Het gas wordt ingekocht op de Nederlandse gasmarkt. Per kwartaal verandert de gasprijs, maar uw voorschot is een vast bedrag waardoor u weinig merkt bij de tussentijdse betalingen. Op uw jaarafrekening zult u zien welke prijs gehanteerd werd per kwartaal.

Energie besparen

Op de website van de energieleverancier vindt u enkele tips om energie te besparen in huis. Breng bijvoorbeeld zilverfolie aan achter de radiatoren om de warmte in de kamer te weerkaatsen, of stel uw verwarmingsketel in op 50 tot 60 °C om zo te zorgen voor een optimaal rendement van de ketel. Of wist u dat wanneer u uw radiatoren ontlucht, ze zich sneller vullen met warm water?

Het bedrijf

Antargaz is onderdeel van het Amerikaanse bedrijf UGI Corporation. Het is opgericht in 1882 en een wereldwijze leverancier van gas en elektriciteit. Het bedrijf levert voor meer dan 650.000 ton per jaar aan 3.250.000 klanten in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk.

aantargaz

Contactgegevens Antargaz

Telefoon

02/246.00.00

Bereikbaarheid

Ma/vrij 09.00 – 12.00 en tussen 13.00 – 17.00 uur

Email

Tarieven vergelijken

Bekijk hier de beste aanbiedingen van deze leverancier. U kunt ook van alle energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en maak een vergelijking en begin met besparen op uw factuur.

Copyright © 2024 Energieleveranciers.be Naar boven