Poweo

Energieleverancier Poweo levert gas en elektriciteit aan particulieren en bedrijven. Het is de grootste onafhankelijke leverancier in Europa. Met een Poweo energiecontract ontvangt u 100% groene elektriciteit.

Energie bij Poweo

Elektriciteit en gas afnemen bij Poweo betekent dat u een overzicht van uw persoonlijk verbruik krijgt bij elke jaarafrekening, zodat u weet waarvoor u betaalt. Wellicht geeft dit ook een inzicht in waar de besparingen zitten. Daarnaast ontvangt u een duidelijke factuur en een adviseur die uw telefonisch te woord staat van maandag tot en met zaterdag.

Gepersonaliseerd aanbod

U ontvangt een factuur via de email waarin uw gegevens staan. Daarnaast kunt u uw maandelijkse voorschotten wijzigen al uw verbruiksgewoonten veranderen, zodat u nooit te veel betaalt.

Het bedrijf

Poweo heeft 1,3 miljoen klanten in België en daarbuiten, particulieren maar ook bedrijven en lokale overheden. Poweo is het merk van het filiaal van de Groep Direct Energie, dat in Frankrijk voor de 10e keer op rij de titel ‘klantenservice van het jaar’ kreeg in de categorie Elektriciteits- en gasleverancier. Poweo zegt haar succes sinds meer dan tien jaar te danken aan uitmuntende klantenzorg, capaciteit om te innoveren, concurrentiële aanbod en technische expertise.

poweo

Contactgegevens Poweo

Telefoon
0800-29191
Bereikbaarheid
Ma/vrij 09.00 – 19.00 en za 09.00 – 13.00 uur
Email

Tarieven vergelijken

Bekijk hier de beste aanbiedingen van deze leverancier. U kunt ook van alle energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en maak een vergelijking en begin met besparen op uw factuur.

Copyright © 2021 Energieleveranciers.be Naar boven