Eni

Bij energieleverancier Eni kunt u terecht voor elektriciteit en gas. Daarnaast kunt u bij Eni ook een slimme thermostaat aanschaffen en kunt u er terecht voor ketelonderhoud. Gas en elektriciteit van Eni is niet alleen beschikbaar voor particulieren, maar ook als zelfstandige of KMO kunt bij deze energieleverancier terecht.

Duurzaamheid

Eni investeert in technologische innovatie. Zo kan er onder meer research worden gedaan naar nieuwe energiebronnen en een efficiënt gebruik. Daarmee wil het bedrijf de hernieuwbare energie versterken en investeren in innovatieve methoden voor milieubescherming.

Ketelonderhoud

Naast een Eni contract, kunt u bij Eni ook terecht voor ketelonderhoud. Zo kunt u kiezen voor een ketelcheck, waarbij veiligheidscontrole en een rendementsmeting wordt gedaan. Daarnaast wordt de verwarmingsketel gereinigd en afgemeten zodat deze optimaal kan blijven presteren. De ketel wordt getest op wettelijke eisen, zodat u zeker weet dat uw ketel aan de regels voldoet.

Slimme thermostaat van Eni

Klanten van Eni kunnen bijbetalen en kiezen voor de slimme thermostaat Anna. Volgens Eni kunt u daarmee tot 15% energie besparen. De slimme thermostaat is makkelijk in gebruik en u kunt het apparaat bedienen met een app via uw telefoon, laptop of tablet. Dat betekent dat u op afstand de verwarming in huis aan of juist uit kunt zetten. Daarnaast ontvangt u een persoonlijk verbruiksrapport, waarmee u inzicht krijgt in uw verbruik. Bovendien ontvangt u extra tips voor energie besparen en kunt u uw vergelijk verbruiken met andere bezitters van deze slimme thermostaat.

Het bedrijf

Eni is een groot bedrijf dat wereldwijd in 66 landen opereert en 29.000 werknemers in dienst heeft. In 2012 werd het bedrijf opgericht na een fusie van twee Belgische bedrijven. Het bedrijf richt zich op de groei van de activiteiten in het vinden, produceren, transporteren en transformeren van olie en gas.

eni

Contactgegevens Eni

Telefoon

078-150210

Bereikbaarheid

Ma/vrij 08.00 – 20.00

Email

Tarieven vergelijken

Bekijk hier de beste aanbiedingen van deze leverancier. U kunt ook van alle energieleveranciers energie vergelijken. Klik op de knop hieronder en maak een vergelijking en begin met besparen op uw factuur.

Copyright © 2018 Energieleveranciers.be Naar boven