Blog

Comparateurenergie uw vergelijkingssite in Wallonië

Comparateurenergie uw vergelijkingssite in Wallonië

Eindelijk is het zover we hebben onze Franstalige energievergelijkingssite gelanceerd onder de naam comparateurenergie.be! Wat deze energievergelijkingssite doet? Precies hetzelfde als energieleveranciers.be, maar dan voor Wallonië.

Comparateurenergie uw vergelijkingssite in Wallonië

Bij energieleveranciers.be hebben wij ons in het begin vooral beziggehouden om een super eenvoudige energievergelijkingssite voor u te maken. Deze site kunt u ook vanaf uw tablet of telefoon goed bekijken.

Om dit te bereiken zijn we vaak de straat opgegaan in Vlaanderen. Om uw feedback te horen. Dit wil niet zeggen dat we sindsdien stil zijn gaan zitten. Integendeel: dagelijks worden er aanpassingen gedaan om de gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren.

Mocht u overigens tips voor ons hebben of onduidelijkheden tijdens het vergelijken? Graag horen wij van u via ons contactformulier!

Wie is toch dat mannetje op onze energievergelijkingssite?

Soms krijgen wij de vraag die het mannetje toch is om onze website. Het mannetje dat u ziet op onze site is een karikatuur van onze klantenservice medewerker: Luc.  Luc beantwoordt alle vragen binnen een werkdag, maar eigenlijk doet hij dat ook vaak op niet werkdagen. Dus u kan regelmatig van hem ook op niet reguliere werktijden en dagen een reactie ontvangen.

Tijd voor Wallonië!

Nu we redelijk tevreden zijn over onze Vlaamse energievergelijkingssite, vonden we het hoog tijd om ook in Wallonië een goede vergelijker te maken. Net als in Vlaanderen hebben we gekozen voor een makkelijke websitenaam: comparateurenergie.be.

Er is nog een hoop werk aan de winkel, maar met deze vergelijker kunt u nu al alle Waalse energieleveranciers vergelijken. De filters kunt u gebruiken om een verdere selectie te maken op bijvoorbeeld contractduur, variabele of vaste prijzen, et cetera. De vergelijker helpt u om binnen een minuut een overzicht te hebben van de goedkoopste energieleveranciers. Het werkelijke overstappen naar deze energieleverancier kost u nog ongeveer een minuut extra.

Komt u er onverhoopt niet uit? Geen probleem. Stuur gerust een bericht en Luc zal u zo snel mogelijk (en zeker binnen een werkdag) een reactie geven.

Copyright © 2023 Energieleveranciers.be Naar boven