Groepsaankoop energie

Groepsaankoop energieSteeds vaker kiezen mensen er voor om een groepsaankoop energie te verrichten. Dat is op zich helemaal niet zo vreemd, want in groep een energiecontract afsluiten kan een aanzienlijk financieel voordeel met zich meebrengen. Energieleveranciers staan in de sterk concurrerende markt van vandaag te popelen om nieuwe klanten aan te sluiten. Wanneer er dan plots niet één, maar wel een groep van verschillende klanten komt aankloppen, dan resulteert dat vaak in zeer interessante voorwaarden en scherpe energieprijzen. Ben je ook op zoek naar een mogelijkheid om de hoge kostprijs van jouw energie te doen dalen? Aarzel dan niet langer en ontdek hoe ook jij door middel van een groepsaankoop energie aanzienlijk veel geld kunt besparen!

Voordelen groepsaankoop energie

Een groepsaankoop energie doen met vrienden of familieleden brengt een aantal interessante voordelen met zich mee. Op administratief vlak is dit namelijk niet alleen erg eenvoudig, daarnaast kan je zo ook erg veel geld besparen. Bij een groepsaankoop krijgt de energieleverancier in kwestie er namelijk niet zomaar één, maar wel meerdere klanten bij. Dat zorgt er voor dat hij meteen een aanzienlijke extra omzet en dus ook winst genereert. Vooraleer bij een bepaalde energieleverancier aan te kloppen om een groepsaankoop te doen is het interessant om even een objectieve vergelijking uit te voeren. Deze vergelijking brengt namelijk aan het licht welke van de vele energieleveranciers je kan voorzien van het interessantste tarief en de beste voorwaarden voor een groepsaankoop energie. Op deze manier kan je niet één, maar wel twee keer geld besparen!

Aanbieder

Essent Luminus energieprijzen eni energie prijzen

Per maand*

€53,95

€44,06

€56,07

*De getoonde prijs is een berekening op basis van 3900 KWH verbruik per jaar, voor 4 personen in de postcode 2000

Nadelen groepsaankoop energie

Het is op verschillende manieren mogelijk om een groepsaankoop energie te realiseren. Je kan er voor kiezen om dit als particulier te doen en gewoon met vrienden of familie een groepsaankoop te doen bij één bepaalde energieleverancier, maar het is ook mogelijk om dit bijvoorbeeld via je werk te regelen. Hoe interessant dat op het eerste zicht ook mag zijn, een groepsaankoop via het werk kan zomaar erg vervelende nadelen met zich meebrengen. Wanneer je op een bepaald ogenblik ander werk wil zoeken kan dat er voor zorgen dat je niet langer kan genieten van het voordeligere tarief. Bijgevolg val je terug op de standaard energieprijs en die kan zomaar veel hoger liggen. Vooraleer een groepsaankoop energie te doen via je werk is het daarom aan te raden om eerst even na te gaan welke interessante voorwaarden je zelf kan verkrijgen en dat kan het best door de verschillende energieleveranciers te vergelijken!

Zoekwoorden: > > > > >

Comments are closed.