Goedkoopste energieleverancier

Goedkoopste energieleverancier
Door de economische crisis is het voor iedereen van essentieel belang geworden om te besparen op allerhande vaste kosten die het dagelijks leven met zich meebrengt. Dat is vaak niet zo eenvoudig en doorgaans worden er ook diverse kosten zomaar over het hoofd gezien. Denk nu bijvoorbeeld eens aan de kostprijs van energie. Ieder jaar opnieuw krijgen energieverbruikers een stevige afrekening voorgeschoteld die een aanzienlijke hap neemt uit hun spaarrekening. Wil je de impact van de afrekening van jouw energieverbruik zoveel mogelijk beperken? In dat geval is het vinden van de goedkoopste energieleverancier erg belangrijk en wij vertellen je graag hoe je zoektocht een succesvol einde kan kennen!

Energieleveranciers vergelijken

Naast de grootste en bekendste energieleveranciers zijn er tegenwoordig ook nog kleinere bedrijven op de markt terug te vinden. Deze bedrijven worden vaak over het hoofd gezien, maar eigenlijk is dat niet terecht. Bij het vergelijken van energieleveranciers wordt doorgaans een duidelijk beeld geschetst van niet alleen de bekendste, maar ook van de kleinere energieverstrekkers. Wanneer we de resultaten van de vergelijking dan in detail gaan bekijken kan vaak worden vastgesteld dat ook de kleintjes regelmatig uitpakken met interessante aanbiedingen. Voor hun is het een extra troef om klanten af te snoepen van de grote maatschappijen en je kan er veelal ook rekenen op een persoonlijke service. De goedkoopste energieleverancier vinden is namelijk één ding, maar dan moet je wel rekening houden met alle energieleveranciers die er op de markt terug te vinden zijn. Hoe dan ook, ben je op zoek naar een nieuwe leverancier om energie bij af te nemen en wil je er absoluut zeker van zijn dat je geen euro teveel betaalt? In dat geval is energieleveranciers vergelijken een absolute must!

Aanbieder

Essent Luminus energieprijzen eni energie prijzen

Per maand*

€53,95

€44,06

€56,07

*De getoonde prijs is een berekening op basis van 3900 KWH verbruik per jaar, voor 4 personen in de postcode 2000

Goedkoopste contract bij een energieleverancier afsluiten

Er bestaan tegenwoordig verschillende mogelijkheden om het goedkoopste contract bij een energieleverancier af te kunnen sluiten. Eerder in dit artikel hebben we het reeds gehad over het uitvoeren van een vergelijking. Deze vergelijking maakt het mogelijk om de goedkoopste energieleverancier in slechts een mum van tijd te vinden, maar er is meer. Wat zou je er bijvoorbeeld van denken om je energie in groep aan te kopen? Steeds vaker kiezen familieleden, vrienden of zelfs collega’s op het werk er voor om een gezamenlijk energiecontract af te sluiten. Dat is interessant omdat je dan kan genieten van een zogenaamde bulk korting. De goedkoopste energieleverancier krijgt er dan namelijk niet zomaar één, maar wel meerdere klanten bij waardoor hij meteen een aanzienlijke extra omzet kan genereren. Een stukje van de winst van de energieleverancier in kwestie verdwijnt dan in jouw portefeuille en dat is altijd mooi meegenomen. Wil je met andere woorden overschakelen naar een andere partij voor jouw energie en ben je op zoek naar niet alleen de goedkoopste energieleverancier, maar ook naar het scherpste energiepakket? In dat geval is een groepsaankoop voor jouw energie het overwegen waarschijnlijk meer dan waard.

Doe de vrijblijvende simulatie bij Luminus!

Vrijblijvende simulatie

Zoekwoorden: > > > >

Comments are closed.